P g a rådande situation i världen när det gäller coronavirus och risk för smittspridning har vi ännu inga inplanerade anställningsintervjuer.

Hantverkets Bostadsstiftelse Lida Kullar är ett seniorboende (50+) beläget i Smedby i Norrköping. Vi har nio hus och 219 lägenheter.

Vi söker en fastighetsskötare

P g a pensionsavgång söker vi en fastighetsskötare. Som fastighetsskötare arbetar du självständigt och din förmåga att arbeta effektivt och kvalitetsmedvetet har stor betydelse och du ansvarar för att lägga upp ditt arbete på ett strukturerat sätt. Vår höga ambition att vara kundnära ställer höga krav på social kompetens. 

Vi söker dig med dokumenterad kunskap och erfarenhet av inre fastighetsskötsel och fastighetsteknik med el-behörighet och vvs-kunskap. 
Förutom tidigare erfarenheter från liknande tjänst lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet vid rekrytering. Tjänsten fordrar att du behärskar svenska språket i tal och skrift. Körkort för personbil (B-körkort) är ett krav. Tjänsten är främst som fastighetsskötare, men det kan även förekomma andra arbetsuppgifter.

Tjänsten är på heltid eller sysselsättningsgrad enligt överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse.
Vi tillämpar kollektivavtal med Fastighetsanställdas förbund.
Varmt välkommen med din ansökan. CV med löneanspråk och ansökningshandlingar skickas till: jobb@lidakullar.se

Vi har inte möjlighet att svara på förfrågningar per telefon. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

HANTVERKETS BOSTADSSTIFTELSE LIDA KULLAR

 ADRESS Hantverkets Bostadsstiftelse Lida Kullar,  Lidaleden 47,  603 81 Norrköping     TELEFON 011-14 00 40     E-POST info@lidakullar.se

© Hantverkets Bostadsstiftelse Lida Kullar  |  » Om cookies  |  » Sitemap